Love, sex, fuck…

                În timp ce mulţi ar crede că este o activitate intimă, o directoare de şcoală din Suedia crede altceva.Ylva Maria-Thompson a deschis în Viena prima şcoală internaţională de sex din lume! Aici se poate învăţa arta de a fi un partener mai bun, scrie Daily Mail. 

        Şcoala Internaţională de Sex din Viena oferă lecţii de seducţie interactive  pentru suma de £ 1,400/ curs.`Şefa catedrei` a menţionat că oricine peste 16 ani se poate înscrie în primul colegiu de sexualitate aplicată.

Studenţii sunt organizaţi în blocuri de camere duble unde au spaţiul şi timpul să-şi exerseze `temele`.La sfârşitul cursului fiecare primeşte o calificare (corect, nu?).

Directoru şcolii : „Curriculum-ul nostru nu este teoretic, se bazează mai mult pe practică.Accentul cade pe : cum să fii un iubit/o iubită mai bună.Poziţii sexuale, tehnici de mângâiere şi caracteristici anatomice, iar toate acestea sunt interactive.”

Purtătorul de cuvânt Melodi Kirsch are toată convingerea că şcoala va avea un succes real.

Totuşi aceasta a stârnit deja controverse în Austria prin reclamele indecente ce înfăţişează un cuplu făcând dragoste, acestea fiind deja interzise de către CNA-ul austriac.

Publicat de

kontraziceri

kontrazici sau altădată?

Kontrazici ?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s